Cursus: Schrijf je Loopbaan


We zeggen dan wel loopbaan maar eigenlijk bedoelen we leefbaan.
Ben je op zoek naar vernieuwing of meer creativiteit? Wil je je eigen koers gaan varen of is het tijd voor verandering? Dan is de cursus “Schrijf je loopbaan” iets voor jou.
Je werkt gedurende 4 ochtenden zelfstandig in een groep van 3 tot 6 cursisten aan leuke, uitdagende, creatieve schrijfopdrachten. Door te schrijven ontluik je een wereld in jezelf. Een wereld vol mogelijkheden die je misschien bent vergeten. Door te schrijven geef je jouw volgende stappen vorm. Ook raak je in deze cursus geinspireerd door de andere cursisten die je ontmoet.
De opbouw van de cursus:
1e ochtend: Behoefte aan verandering
2e ochtend: Plezier en voldoening
3e ochtend: Dromen, belemmeringen en mogelijkheden
4e ochtend: In beweging komen

Ter aanvulling op deze cursus kan je het boekje Schrijf je loopbaan van M. Panneman aanschaffen, dit is niet verplicht.

Deze cursus zal plaatsvinden in de Schaapskooi bij Het Derde Erf, met inachtneming van de volgende covid maatregelen: desinfectiemiddel bij aankomst en vertrek, 1,5 meter afstand tussen de stoelen, mondkapje dragen tijdens lopen in de ruimte en ventilatie in de ruimte. Voor koffie en thee wordt gezorgd

 

 


docent
Esther de Kort
datum
23, 30 april, 7, 14 mei
tijd
09:30 tot +/- 12 uur
kosten
249 euro euro

Transformerende ademcirkel


Transformerende ademcirkel

Heerlijk ontspannen het weekend in, de drukte van de week achter je laten.
Kom in een kleine groep (max. 8) een uur lang circulair ademen, in een veilige bedding meer ruimte in jezelf ontdekken en meer....laat je verrassen!

Aanmelden vooraf is verplicht, i.v.m. corona en ook om te weten hoeveel facilatoren er aanwezig moeten zijn.

Natuurlijk alleen als je je gezond voelt, we houden rekening met de coronavoorschriften.


docent
Corine Wantenaar
datum
7 mei 2021
tijd
19:30-21:30
kosten
45 euro euro
meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website

Alignment Yoga iedere 1ste zondagochtend van de maand


Alignment Yoga iedere 1ste zondagochtend van de maand

Bij Alignment Yoga is er veel aandacht voor de techniek van de yogahoudingen en de mentaliteit waarmee je yoga doet. Hierbij worden grenzen verkend, gevonden en gerespecteerd Het bewustworden en oplossen van fysieke en mentale gewoontespanning is het belangrijkste in deze lessen. Bewegen met de hervonden vrijheid is de beloning.

Meer weten? Bel of app met Inge: 06 - 44 01 55 70


docent
Inge
datum
2 mei 2021 (indien mogelijk)
tijd
11:00-12.30 uur
kosten
euro
meer info:

Meditatie (iedere 1ste zondagochtend van de maand)


Meditatie (iedere 1ste zondagochtend van de maand)

Wil je mediteren en dit samen met anderen doen? Kom dan naar dit meditatie-uur. Begeleiding door Gerda: 'Ik start mijn dag al jaren met mediteren. Hierbij gebruik ik verschillende technieken waarbij het uiteindelijk gaat om aanwezig zijn met open aandacht. Hierin neem ik je graag mee'. 

Meer weten? Bel of app met Gerda: 06 - 46 04 46 38


docent
Gerda
datum
2 mei 2021 (indien mogelijk)
tijd
9:30-10:30
kosten
euro
meer info:

Winter Solstice


 Winter Solstice

deze workshop  is verplaatst ivm corona naar december

 

Surrender to the dark & return to the light
Spirituel awakening and guided meditation

 

Lieve yogi
Ik wil je graag uitnodigen om samen met mij “Winter Solstice”, of anders gezegd “de winterzonnewende” te verwelkomen. Een seizoensovergang die de kortste dag en de langste nacht van het jaar markeert. Dit jaar is dat op 21 december.

Voel je net als ik de behoefte om een spirituele reis te maken waarin we ons gaan over geven aan de duisternis en terug te keren naar ons licht. Gun je zelf dan deze uitnodiging. We gaan loslaten wat ons niet langer dient en verwelkomen wedergeboorte en vernieuwing.

We hebben allemaal de donkere en lichte kanten in ons. Maar we gaan onszelf in deze “special” vooral in het licht zetten… Ondersteunt met passende muziek, mantra’s, mudra’s, kriya’s en meditaties vanuit de Kundalini yogatraditie. Verder zal dit ondersteunt worden door adem en ontspanningsoefeningen, klank en dans zodat we de Kundalini energie kunnen laten ontwaken. En ..we sluiten af met een heerlijke lange Yoga-Nidra.

Doe kleding aan wat comfortabel zit en in de kleur wit, wat gebruikelijk is in de Kundalini cultuur. De kleur wit wordt ook o.a. geassocieerd met licht, goedheid, zuiverheid…

Na afloop drinken we gezamenlijk in een kring thee of koffie, met een gepaste lekkernij, waarbij er gelegenheid is om met elkaar ervaringen te delen.

 

Vanwege de aangescherpte maatregelingen rondom het Coronavirus, zijn er helaas een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom bied ik verschillende dagen en dagdelen aan. Te weten:

• Vrijdagavond 17 december  Van 19.00 tot 21.00 uur, het programma kan uitlopen tot 21.30 uur. De studio is open vanaf 18.40 uur.
• Zaterdagochtend 18 december van 10.00 tot 12.00 uur, het programma kan uitlopen tot 12.30 uur. De studio is open vanaf 09.40 uur
• Zaterdagmiddag 18 december van 14.00 tot 16.00 uur, het programma kan uitlopen tot 16.30 uur.
De studio is open vanaf 13.40 uur.
• Zondagmiddag 19 december van 14.00 tot 16.00 uur, het programma kan uitlopen 16.30 uur. De studio is open vanaf 13.40 uur.

Meldt je aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Laat me weten of je alleen komt of met meerdere personen en vermeldt voornaam, achternaam en telefoonnummer zodat ik een tikkie kan sturen en jij het bedrag kan overmaken. Op het moment dat je betaling binnen is ben je zeker van een plek. Ik probeer rekening te houden met je voorkeur. Maar vol is vol.

Meer inhoudelijke en huishoudelijke informatie volgt na je aanmelding …Ik hoop je te mogen ontmoeten op een van de “Winter Solstice” special
Sat Nam …Immy van der Linde

 


docent
Immy van der Linde
datum
17, 18 en 19 december 2021
tijd
19:00-21:00/10:00-12:00/14:00-16:00
kosten
30 euro euro
meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

workshops ´Ontvouw je Rouw´


In de workshop Ontvouw Je Rouw is er ruimte voor jouw rouwproces. Rouwprocessen zijn er in vele soorten en maten. Met allerhande oorzaken. Het kan het letterlijke verlies zijn van een dierbare, maar ook het einde van een relatie, de confrontatie met een (chronische) ziekte, afscheid moeten nemen van een werkplek, of het gemis van geboortegrond. Bovendien kunnen oude rouwprocessen door een nieuwe situatie van verlies weer worden getriggerd. In Ontvouw Je Rouw gooien we alles op één hoop. Dood, luddevedu, roots… Alles is welkom. Met één ‘gemene’ deler: alle deelnemers willen uiting geven aan de rauwheid van rouw.

Muziek is de rode draad waarmee tijdens de workshop stem-, aandacht- en bewegingsoefeningen aan elkaar worden geregen. Je stem is een perfect instrument om uiting te geven aan alle gevoelens die tijdens een rouwproces voorbij kunnen komen. Verdriet, boosheid, eenzaamheid, apathie... Zonder in woorden je verhaal te hoeven delen, krijg je tijdens Ontvouw Je Rouw de ruimte om je emoties de vrije loop te laten. Ook als je het gevoel hebt dat er niets te voelen is. Alles is welkom.


docent
Anouk Josephina
datum
door corona uitgesteld
tijd
14:00-16:30 uur
kosten
95 | 195 | 295 euro euro
meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website