ademcirkel bewust verbonden ademen


 ademcirkel bewust verbonden ademen

Een frisse duik in het diepe!

Bewust, verbonden ademen kan je inzicht geven, rust, helderheid. Een grote of kleine transformatie, net dat wat jij nodig hebt.

Kom een uur lang circulair ademen, in een veilige bedding meer ruimte in jezelf ontdekken en meer....laat je verrassen!
Ook bijzonder om dit samen met iemand te doen, samen te ervaren

Aanmelden vooraf is verplicht, om te weten hoeveel facilatoren er aanwezig moeten zijn.


docent
Corine Wantenaar
datum
1 oktober 2021
tijd
19:30-21:30
kosten
45 euro (studenten 30 euro) euro
meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website

Woede, bron van je grootste creatiekracht


Woede, bron van je grootste creatiekracht

Woede, bron van je grootste creatiekracht wordt begeleid door twee levensvrouwen;
Miranda Jol en Lia Bolte.

Anger is the deepest form of compassion, for another, for the world, for the self, for a life, for a family and for all our ideas, all vulnerable and all, possibly can hurt. Anger truly felt at its center it is the essential living flame of being fully alive and fully here. David Whyte
Woede en liefde zijn twee kanten van dezelfde medaille.
De tijd is rijp. De wond in het masculine( mannen in het hart ) en feminine (vrouwen in het bekken) wil geheeld worden. In de energie van de woede bevindt zich de poort naar het leven, liefde en levenslust. Volop in het leven staan met alles wat is. In het veld van het levenswiel, healing tao, opstellingen, ademwerk, dans en muziek ga je moeiteloos op reis naar je ziel en je diepste verlangen. In liefde & lichtheid & cut the crap facilitators
Gemengde groep van mannen en vrouwen

 

Data:11 juli 13.00-18.00 of 16 juli 18.00-23.00 uur
Kosten: 125 euro excl 21% btw
De Balans Studio, Het Derde Erf, Birkstraat 125, Soest
Info bij Miranda of Lia ;
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


docent
Miranda en Lia
datum
24 september en 15 oktober
tijd
18.00-23.00 uur
kosten
125 excl. BTW euro
meer info:

Alignment Yoga iedere 1ste zondagochtend van de maand


Alignment Yoga iedere 1ste zondagochtend van de maand

Extra lange Critical Alignment Yogales

- alle tools komen uit de kast

- cruciale plekken zoals onderrug, bovenrug, schouders, nek en heupen komen aan bod

- en dat alles met open aandacht, ontspannen geest en zachte ruime adem

 

Ervaring is niet nodig, alleen nieuwsgierigheid naar jezelf. 

Bij Alignment Yoga is er veel aandacht voor de techniek van de yogahoudingen en de mentaliteit waarmee je yoga doet. Hierbij worden grenzen verkend, gevonden en gerespecteerd Het bewustworden en oplossen van fysieke en mentale gewoontespanning is het belangrijkste in deze lessen. Bewegen met de hervonden vrijheid is de beloning.

Meer weten? Bel of app met Inge: 06 - 44 01 55 70


docent
Inge
datum
3 oktober
tijd
10:00-12.30 uur
kosten
22,50 euro euro
meer info:

Dagje Yoga


Dagje Yoga

DAGJEYOGA

Tijdens een DagjeYoga neem je een dag voor jezelf. Je stapt even uit de drukte van alledag en komt door middel van yoga en mindfulness helemaal rust. Tussen de middag staat er een heerlijke vegan lunch voor je klaar en is er gelegenheid om een wandeling te maken.


docent
Kirsten
datum
20 november
tijd
10:00-16:30 uur
kosten
95 euro euro

Winter Solstice


 Winter Solstice

deze workshop  is verplaatst ivm corona naar december

 

Surrender to the dark & return to the light
Spirituel awakening and guided meditation

 

Lieve yogi
Ik wil je graag uitnodigen om samen met mij “Winter Solstice”, of anders gezegd “de winterzonnewende” te verwelkomen. Een seizoensovergang die de kortste dag en de langste nacht van het jaar markeert. Dit jaar is dat op 21 december.

Voel je net als ik de behoefte om een spirituele reis te maken waarin we ons gaan over geven aan de duisternis en terug te keren naar ons licht. Gun je zelf dan deze uitnodiging. We gaan loslaten wat ons niet langer dient en verwelkomen wedergeboorte en vernieuwing.

We hebben allemaal de donkere en lichte kanten in ons. Maar we gaan onszelf in deze “special” vooral in het licht zetten… Ondersteunt met passende muziek, mantra’s, mudra’s, kriya’s en meditaties vanuit de Kundalini yogatraditie. Verder zal dit ondersteunt worden door adem en ontspanningsoefeningen, klank en dans zodat we de Kundalini energie kunnen laten ontwaken. En ..we sluiten af met een heerlijke lange Yoga-Nidra.

Doe kleding aan wat comfortabel zit en in de kleur wit, wat gebruikelijk is in de Kundalini cultuur. De kleur wit wordt ook o.a. geassocieerd met licht, goedheid, zuiverheid…

Na afloop drinken we gezamenlijk in een kring thee of koffie, met een gepaste lekkernij, waarbij er gelegenheid is om met elkaar ervaringen te delen.

 

Vanwege de aangescherpte maatregelingen rondom het Coronavirus, zijn er helaas een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom bied ik verschillende dagen en dagdelen aan. Te weten:

• Vrijdagavond 17 december  Van 19.00 tot 21.00 uur, het programma kan uitlopen tot 21.30 uur. De studio is open vanaf 18.40 uur.
• Zaterdagochtend 18 december van 10.00 tot 12.00 uur, het programma kan uitlopen tot 12.30 uur. De studio is open vanaf 09.40 uur
• Zaterdagmiddag 18 december van 14.00 tot 16.00 uur, het programma kan uitlopen tot 16.30 uur.
De studio is open vanaf 13.40 uur.
• Zondagmiddag 19 december van 14.00 tot 16.00 uur, het programma kan uitlopen 16.30 uur. De studio is open vanaf 13.40 uur.

Meldt je aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Laat me weten of je alleen komt of met meerdere personen en vermeldt voornaam, achternaam en telefoonnummer zodat ik een tikkie kan sturen en jij het bedrag kan overmaken. Op het moment dat je betaling binnen is ben je zeker van een plek. Ik probeer rekening te houden met je voorkeur. Maar vol is vol.

Meer inhoudelijke en huishoudelijke informatie volgt na je aanmelding …Ik hoop je te mogen ontmoeten op een van de “Winter Solstice” special
Sat Nam …Immy van der Linde

 


docent
Immy van der Linde
datum
17, 18 en 19 december 2021
tijd
19:00-21:00/10:00-12:00/14:00-16:00
kosten
30 euro euro
meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.