workshops ´Ontvouw je Rouw´


In de workshop Ontvouw Je Rouw is er ruimte voor jouw rouwproces. Rouwprocessen zijn er in vele soorten en maten. Met allerhande oorzaken. Het kan het letterlijke verlies zijn van een dierbare, maar ook het einde van een relatie, de confrontatie met een (chronische) ziekte, afscheid moeten nemen van een werkplek, of het gemis van geboortegrond. Bovendien kunnen oude rouwprocessen door een nieuwe situatie van verlies weer worden getriggerd. In Ontvouw Je Rouw gooien we alles op één hoop. Dood, luddevedu, roots… Alles is welkom. Met één ‘gemene’ deler: alle deelnemers willen uiting geven aan de rauwheid van rouw.

Muziek is de rode draad waarmee tijdens de workshop stem-, aandacht- en bewegingsoefeningen aan elkaar worden geregen. Je stem is een perfect instrument om uiting te geven aan alle gevoelens die tijdens een rouwproces voorbij kunnen komen. Verdriet, boosheid, eenzaamheid, apathie... Zonder in woorden je verhaal te hoeven delen, krijg je tijdens Ontvouw Je Rouw de ruimte om je emoties de vrije loop te laten. Ook als je het gevoel hebt dat er niets te voelen is. Alles is welkom.


docent
Anouk Josephina
datum
17.01 (online), 31.01, 14.02, 28.02, 14.03
tijd
14:00-16:30 uur
kosten
95 | 195 | 295 euro euro
meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website

Winter Solstice


Winter Solstice

deze workshop is verplaatst ivm corona

 

Surrender to the dark & return to the light
Spirituel awakening and guided meditation

 

Lieve yogi
Ik wil je graag uitnodigen om samen met mij “Winter Solstice”, of anders gezegd “de winterzonnewende” te verwelkomen. Een seizoensovergang die de kortste dag en de langste nacht van het jaar markeert. Dit jaar is dat op 21 december.

Voel je net als ik de behoefte om een spirituele reis te maken waarin we ons gaan over geven aan de duisternis en terug te keren naar ons licht. Gun je zelf dan deze uitnodiging. We gaan loslaten wat ons niet langer dient en verwelkomen wedergeboorte en vernieuwing.

We hebben allemaal de donkere en lichte kanten in ons. Maar we gaan onszelf in deze “special” vooral in het licht zetten… Ondersteunt met passende muziek, mantra’s, mudra’s, kriya’s en meditaties vanuit de Kundalini yogatraditie. Verder zal dit ondersteunt worden door adem en ontspanningsoefeningen, klank en dans zodat we de Kundalini energie kunnen laten ontwaken. En ..we sluiten af met een heerlijke lange Yoga-Nidra.

Doe kleding aan wat comfortabel zit en in de kleur wit, wat gebruikelijk is in de Kundalini cultuur. De kleur wit wordt ook o.a. geassocieerd met licht, goedheid, zuiverheid…

Na afloop drinken we gezamenlijk in een kring thee of koffie, met een gepaste lekkernij, waarbij er gelegenheid is om met elkaar ervaringen te delen.

 

Vanwege de aangescherpte maatregelingen rondom het Coronavirus, zijn er helaas een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom bied ik verschillende dagen en dagdelen aan. Te weten:

• Vrijdagavond 22 januari  Van 19.00 tot 21.00 uur, het programma kan uitlopen tot 21.30 uur. De studio is open vanaf 18.40 uur.
• Zaterdagochtend 23 januari van 10.00 tot 12.00 uur, het programma kan uitlopen tot 12.30 uur. De studio is open vanaf 09.40 uur
• Zaterdagmiddag 23 januari van 14.00 tot 16.00 uur, het programma kan uitlopen tot 16.30 uur.
De studio is open vanaf 13.40 uur.
• Zondagmiddag 24 januari van 14.00 tot 16.00 uur, het programma kan uitlopen 16.30 uur. De studio is open vanaf 13.40 uur.

Meldt je aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Laat me weten of je alleen komt of met meerdere personen en vermeldt voornaam, achternaam en telefoonnummer zodat ik een tikkie kan sturen en jij het bedrag kan overmaken. Op het moment dat je betaling binnen is ben je zeker van een plek. Ik probeer rekening te houden met je voorkeur. Maar vol is vol.

Meer inhoudelijke en huishoudelijke informatie volgt na je aanmelding …Ik hoop je te mogen ontmoeten op een van de “Winter Solstice” special
Sat Nam …Immy van der Linde

 


docent
Immy van der Linde
datum
22, 23 en 24 januari 2021 LET OP, IS VERPLAATST DOOR CORONAMAATREGELEN
tijd
19:00-21:00/10:00-12:00/14:00-16:00
kosten
30 euro euro
meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meditatie (iedere 1ste zondagochtend van de maand)


Meditatie (iedere 1ste zondagochtend van de maand)

Wil je mediteren en dit samen met anderen doen? Kom dan naar dit meditatie-uur. Begeleiding door Gerda: 'Ik start mijn dag al jaren met mediteren. Hierbij gebruik ik verschillende technieken waarbij het uiteindelijk gaat om aanwezig zijn met open aandacht. Hierin neem ik je graag mee'. 

Meer weten? Bel of app met Gerda: 06 - 46 04 46 38


docent
Gerda
datum
3 januari 2021
tijd
9:30-10:30
kosten
euro
meer info:

Alignment Yoga iedere 1ste zondagochtend van de maand


Alignment Yoga iedere 1ste zondagochtend van de maand

Bij Alignment Yoga is er veel aandacht voor de techniek van de yogahoudingen en de mentaliteit waarmee je yoga doet. Hierbij worden grenzen verkend, gevonden en gerespecteerd Het bewustworden en oplossen van fysieke en mentale gewoontespanning is het belangrijkste in deze lessen. Bewegen met de hervonden vrijheid is de beloning.

Meer weten? Bel of app met Inge: 06 - 44 01 55 70


docent
Inge
datum
3 januari 2021
tijd
11:00-12.30 uur
kosten
euro
meer info:

Transformerende ademcirkel


Transformerende ademcirkel

Heerlijk ontspannen het weekend in, de drukte van de week achter je laten.
Kom in een kleine groep (max. 8) een uur lang circulair ademen, in een veilige bedding meer ruimte in jezelf ontdekken en meer....laat je verrassen!


docent
Corine Wantenaar
datum
8 januari 2021 WAARSCHIJNLIJK ONLINE
tijd
19:30-21:30
kosten
45 euro euro
meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website

Yoga Verkenning


Yoga Verkenning


Ervaar op een toegankelijke manier wat yoga kan betekenen voor meer rust in je hoofd, energie in je lichaam en wijsheid vanuit je hart.
docent: Simone
Datum: 16, 30 januari, 27 februari, 27 maart
Kosten: 45 euro
Aanmelden en info:


docent
Simone
datum
16 en 30 januari, 27 februari, 27 maart 2021
tijd
9:30-12:30
kosten
45 euro euro