De Balansstudio bevindt zich boven in de grote stal op ons erf. Hier worden allerlei lessen en workshops gegeven die balans  brengen in lichaam en geest. Van verschillende soorten yoga, T’ai Chi Ch’uan, Ademwerk en meditatie (zie de agenda)
Het is een lichte ruimte die van alle gemakken voorzien is. We hebben vrij zicht op het erf en de schaapskooi. Ook kan je de koeien en stier zien in de stal, de hoofdbewoners. Een echte zen ervaring...

De ruimte is voorzien van een fijne kurkvloer met vloerverwarming, wat een heerlijk klimaat geeft in de koude wintermaanden. Matten, dekentjes en bolsters liggen voor je klaar! (i.v.m. coronamaatregeling zijn de bolsters en dekentjes even niet mogelijk, hopelijk in de toekomst weer wel. Daarom voor nu even eigen mat, handdoek, deken etc meenemen)

 We hebben een heerlijke zithoek met een keuken waar je voor en na de les iets kan drinken en waar je je kan omkleden.

 

Op het erf..

Aan het hek van de inrit hangt een groen ovalen bord met daarop het Derde Erf. Direct rechts voor het hek kan je parkeren. Op het erf loop je richting de stal en ga je de stalen buitentrap op. Het kan voorkomen dat je begroet wordt door Tommie, Miepie en Eefje, de boerderij honden. Hun blaf kan indrukwekkend klinken, maar ze zijn erg lief. Roep ze maar bij hun naam, je zal zien hoe blij ze daar van worden.

 

WanneerWATWIECONTACT
Maandag        
9:15-10:30 Dru yoga Saskia  
11:00-12:15 Slow yoga Saskia     
19:00-20:15 Yin yoga Sam
20:30-20:15 T'ai Chi Chu'an Arnoud
         
Dinsdag        
 19:00-21:00  zwangersschapsyoga  Margot    
         
Woensdag        
9:15-10:30 Yin yoga Sam
11:00-12:15 Relax yoga Astrid
19:00-20:15 T'ai Chi Ch'uan Arnoud
20:30-21:45 Gentle Flow yoga Sam
         
Donderdag        
19:30-22:00 eerste van de maand Ademcirkel verbonden/circulair Corine    
19:30-22:00 Wisselende workshops rond Ademwerk Corine e.a.    
         

Vrijdag

9:00-13:00                          

Wisselende workshops

 critical alignment yoga          

 

Inge    

 

                         
 
Zaterdag
 
Wisselende workshops      

Zie pagina workshops voor meer informatie, prijzen, data & tijden.

Eerste keer

Trek kleding aan die gemakkelijk zit en niet knelt. Voor taiji kan je het beste platte schoenen dragen zonder hak, of sokken. Voor yoga is het handig als je een flesje water, een sweater/vestje en sokken bij je hebt voor de eindontspanning. Wij zorgen voor yogamatten, kussens en blokken, maar je mag natuurlijk ook je eigen mat meenemen.