XXL Yoga Specials, 'De Helende Beweging


XXL Yoga Specials, 'De Helende Beweging

“XXL Yoga Specials”
“De Helende Beweging”

 

Ontdek de tien energetische lichtlichamen van bewust-ZIJN en leer deze te activeren, te balanceren, en integreren.
18 en 19 Februari les 1 van een serie van 10.
Je aura en je energieveld, maar ook je chakra, kun je zien als energetische poorten. Deze energetische poorten helpen je om prikkels die dagelijks op ons afkomen te filteren. Helaas raken deze poorten verstoord doordat we in een tijd leven waarin de menselijke spirit en waarden in gedrang zijn. Door technologische veranderingen raken we steeds verder verwijderd van onze ziel. Daarmee verliezen we ook een diep gevoel van eenheid en verbondenheid.
Het leven op dit moment op deze planeet is zo uitdagend dat de meeste mensen van ons aan het overleven zijn. Ons zenuwstelsel en hormoonhuishouding kunnen vaak de druk van deze tijd niet aan. We worden “overgevoelig” en ondervinden problemen om ons staande te houden. Dat kan ertoe leiden dat we ons terugtrekken en of blijven hangen in ongelukkige relaties, banen, en gemoedstoestanden. Op deze manier stagneert onze energie en raken we het contact kwijt met onze ziel, waardoor er momenten zijn waarop we ons uitgeput, leeg en moe voelen.
Leer jezelf kennen! Niet als 1-dimensionaal, maar als multidimensionaal. Je bent namelijk 10 lichamen in 1! Namelijk: 1. ziel lichaam, 2. negatieve geest, 3. positieve geest, 4. neutrale geest, 5. fysiek lichaam, 6. arcline, 7. aura, 8. pranisch lichaam, 9. subtiel lichaam, 10 stralend lichaam.
Middels het samensmelten van verschillende yogastijlen en spirituele stromingen wordt gebruik gemaakt van kriya’s, asana’s, meditatie’s, pranayama’s, mudra’s en mantra’s om zo de mogelijke disbalans in je op te heffen.
Ook doen we praktische oefeningen om meer kwaliteiten in jouw leven toe te laten. Iedere les wordt afgesloten met een heerlijke Yoga Nidra. Iedere maand wordt er een ander energetisch lichtlichaam behandeld.

Dit zijn de thema’s voor de eerste 3 lessen.


Februari. Les 1. Ek. “De Ziel”
Ons eerste lichaam is het zielslichaam. Het is onze diepste kern, ons meest ware zelf, die ons de mogelijkheid geeft om waarheidsgetrouw en vanuit ons hart te leven. Het vertegenwoordigt onze verbinding met het oneindige en het goddelijke.
In een onevenwichtige toestand handelen we vaker vanuit ons hoofd in plaats vanuit ons hart, waarbij we ons intellect voorrang geven boven onze intuïtie. We gaan daarom de energie van februari gebruiken om intenties te zetten, zaadjes te planten en de ziel activeren. We gaan manifesteren vanuit een innerlijk weten, waarin je je kracht (herontdekt) en je je eigen realiteit creëert, jezelf optilt, zonder angst maar in vol vertrouwen, vanuit rust en stilte, je door niets of niemand laten tegenhouden… in contact met je diepste laag, je Ziel.
Maart Les 2. Ong. De Negative Mind
Dit is ons tweede lichaam. Terwijl veel mensen niet willen accepteren dat ze dit lichaam hebben, zit het in ons allemaal en maakt het ook deel uit van de menselijke natuur. Het heeft zijn plaats, omdat het voortdurend bezig is om onze omgeving en situaties te beoordelen op gevaar of negatief potentieel. Op deze manier houdt de negatieve geest ons veilig en levend. Bovendien, als er geen negatieve geest zou zijn, hoe kunnen we dan weten wat een positieve geest is? Alles in het universum werkt in dualiteiten. Het is echter belangrijk om onze negatieve geest in evenwicht te brengen door ons hiervan bewust te worden en met discipline en zuivering.

We gaan de energie van maart gebruiken om je intentie te beschermen. Je leert technieken om ruimte te creëren in je leven. Waarin je gewoonlijk nog wel eens last van een winterdepressie in maart kunt je ervaren gaan we leren hoe we de energie kunnen gebruiken om onze intenties kracht bij te zetten en onze verlangens in te zetten voor de expressie van onze ziel.

April Les 3. Kar. De Positive Mind
Net zoals we een negatieve geest hebben, bezitten we uiteraard ook een positieve geest. De positieve geest geeft ons onze kracht, wilskracht, speelsheid en een positieve kijk op omstandigheden. Het helpt ons kansen en middelen te identificeren met zijn kenmerken van enthousiasme, hoop en vertrouwen. Met betrekking tot ons fysieke lichaam resoneert alles wat we doen om onze kern en het gebied rond onze navel (onze zonnevlechtchakra) te versterken met dit lichaam en is het gunstig voor het. Het versterken van de positieve geest zal het gevoel van eigenwaarde en eigenwaarde vergroten
We gaan de positive mind trainen zodat je het productief in kan zetten en niet dat ie in zijn "default modus" zit van onze onbewuste patronen eindeloos herhalen. Je leert in deze maand echt nieuwe dingen doen. Je leert in deze maand schaduw stukjes van slachtofferschap transformeren in nieuwe patronen van expressie, manifestatie en succes. Je leert ook een van de krachtigste mantra's om dit proces te ondersteunen. April wordt leuk!


Ik heb in ieder geval voor de aankomende 3 maanden verschillende data kunnen vastleggen. (Let wel… alles onder voorbehoud, want wie weet wat ons nog meer te wachten staat).

Hieronder de verschillende data voor in ieder geval de eerste 3 lessen:

18 februari: vrijdagavond 19.00 tot 21.30 uur
19 februari: zaterdagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur

18 maart: vrijdagavond 19.00 tot 21.30 uur
19 maart zaterdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur

15 april vrijdagavond 19.00 tot 21.30 uur
16 april zaterdagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur

Deze “XXL Yoga Special" van 2,5 uur kost €34,-

Voor vragen of aanmeldingen mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0616601159

 

 

 

Wie ben ik… Mijn naam is Immy van der Linde

 

Moeder van 3 prachtige dochters en 5 heerlijke kleinkinderen. Ik kom uit de IJmond. In Haarlem heb ik enkele jaren een yogastudio gerund. Ik ben 3 jaar geleden naar Soest verhuist.

Mijn levenspad heeft ervoor gezorgd dat ik mij inmiddels wel ervaringsdeskundige kan noemen op verschillende vlakken van het leven. Daarnaast heeft mijn persoonlijke en spiritueel ontwikkeling bijgedragen aan waar ik nu uiting aan geef. Immy.nu “de helende beweging”.

Verdieping en jarenlange ervaring in de verschillende yogastijlen en mijn eigen spirituele ontwikkeling hebben mij ook gebracht naar de ontwikkeling van lesgeven die ik heb samengesteld vanuit eigen interesse en de vraag van mijn studenten waarbij ik een mogelijkheid heb gecreëerd om diversiteit aan te kunnen bieden in één les en ik verschillende thema’s aanbod kan laten komen.

Ik hoop je in mijn “XXL Yoga Specials” te mogen ontmoeten….

Namasté
Immy van der Linde

 


docent
Immy van der Linde
datum
18 en 19 november en 16 en 17 december
tijd
19:00-21:30/9.30-12.00 uur
kosten
34 euro per 2,5 uur euro
meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.