Winter Solstice


 Winter Solstice

deze workshop  is verplaatst ivm corona naar december

 

Surrender to the dark & return to the light
Spirituel awakening and guided meditation

 

Lieve yogi
Ik wil je graag uitnodigen om samen met mij “Winter Solstice”, of anders gezegd “de winterzonnewende” te verwelkomen. Een seizoensovergang die de kortste dag en de langste nacht van het jaar markeert. Dit jaar is dat op 21 december.

Voel je net als ik de behoefte om een spirituele reis te maken waarin we ons gaan over geven aan de duisternis en terug te keren naar ons licht. Gun je zelf dan deze uitnodiging. We gaan loslaten wat ons niet langer dient en verwelkomen wedergeboorte en vernieuwing.

We hebben allemaal de donkere en lichte kanten in ons. Maar we gaan onszelf in deze “special” vooral in het licht zetten… Ondersteunt met passende muziek, mantra’s, mudra’s, kriya’s en meditaties vanuit de Kundalini yogatraditie. Verder zal dit ondersteunt worden door adem en ontspanningsoefeningen, klank en dans zodat we de Kundalini energie kunnen laten ontwaken. En ..we sluiten af met een heerlijke lange Yoga-Nidra.

Doe kleding aan wat comfortabel zit en in de kleur wit, wat gebruikelijk is in de Kundalini cultuur. De kleur wit wordt ook o.a. geassocieerd met licht, goedheid, zuiverheid…

Na afloop drinken we gezamenlijk in een kring thee of koffie, met een gepaste lekkernij, waarbij er gelegenheid is om met elkaar ervaringen te delen.

 

Vanwege de aangescherpte maatregelingen rondom het Coronavirus, zijn er helaas een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom bied ik verschillende dagen en dagdelen aan. Te weten:

• Vrijdagavond 17 december  Van 19.00 tot 21.00 uur, het programma kan uitlopen tot 21.30 uur. De studio is open vanaf 18.40 uur.
• Zaterdagochtend 18 december van 10.00 tot 12.00 uur, het programma kan uitlopen tot 12.30 uur. De studio is open vanaf 09.40 uur
• Zaterdagmiddag 18 december van 14.00 tot 16.00 uur, het programma kan uitlopen tot 16.30 uur.
De studio is open vanaf 13.40 uur.
• Zondagmiddag 19 december van 14.00 tot 16.00 uur, het programma kan uitlopen 16.30 uur. De studio is open vanaf 13.40 uur.

Meldt je aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Laat me weten of je alleen komt of met meerdere personen en vermeldt voornaam, achternaam en telefoonnummer zodat ik een tikkie kan sturen en jij het bedrag kan overmaken. Op het moment dat je betaling binnen is ben je zeker van een plek. Ik probeer rekening te houden met je voorkeur. Maar vol is vol.

Meer inhoudelijke en huishoudelijke informatie volgt na je aanmelding …Ik hoop je te mogen ontmoeten op een van de “Winter Solstice” special
Sat Nam …Immy van der Linde

 


docent
Immy van der Linde
datum
17, 18 en 19 december 2021
tijd
19:00-21:00/10:00-12:00/14:00-16:00
kosten
30 euro euro
meer info:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.