WORKSHOP AYURVEDISCH KOKEN MET DE KENNIS VAN PERMACULTUUR by Foodmapping/Henrica

 
     

Foodmapping workshops volgens de principes van Ayurveda in combinatie met de kennis van Permacultuur

Ayurvedische koken

Een praktische workshop voor iedereen die graag meer wil weten over de Ayurvedische voedingsleer

foodmapping.nl

Workshop Ayurvedische koken

Ontdek de gezonde smaakvolle Ayurvedische keuken. Tijdens deze kookworkshop leer je een overheerlijke ayurvedische maaltijd te koken op basis van de zes smaken: zoet – zuur – zout – scherp – bitter – wrang. Wanneer je volgens deze principes kookt is het in iedere kookstijl toe te passen.

Tijdens deze workshop komen aan de orde:

inleiding basis principes Ayurveda

de dosha principes (Ieder mens beschikt over een unieke samenstelling van deze doshas

oftewel “een constitutie”)

toepassing en werking van de kruiden en specerijen

de zes smaken

gezamenlijk koken van een Ayurvedische maaltijd

Tijdens de workshop krijg je allerlei informatie om er thuis verder mee aan de slag te gaan.

‘Een gezonde eter voelt zich beter !’

kosten € 65,00 inclusief eten en syllabus

locatie Het Derde Erf, Birkstraat 125, Soest, www.hetderdeerf.nl datum Zondag 5 november 2017
duur 12.00 tot 17.00 uur
deelnemers maximaal 8 personen

Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van: de workshop, je naam, adres en telefoonnr.

e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t 06-30865655
W foodmapping.nl www.doshapraktijk.nl